Ghost-tilan kytkeminen päälle Snapchat 2022:ssa [Android ja IOS]

Selvitä Enkeli

  Kuinka ottaa Ghost Mode käyttöön Snapchat 2020:ssa

Snapchat tarjoaa erinomaisen ominaisuuden nimeltä 'Snap Map', jonka avulla voit olla yhteydessä ja kommunikoida ystävien kanssa riippumatta siitä, kuinka kaukana he asuvat. Sinun tarvitsee vain ottaa sijaintisi käyttöön ja jakaa reaaliaikainen sijaintisi ystäviesi kanssa 'Our Storyssa'. Kuulostaa mielenkiintoiselta, eikö niin, ellet ymmärrä, että sijaintisi jakaminen Snapchatissa ei ole aivan turvallista. Oletusarvoisesti sijaintisi jaetaan (lähetetään) kaikille Snapchatissa, myös täysin tuntemattomille. Tällä tavalla kuka tahansa voi nähdä nykyisen reaaliaikaisen sijaintisi. Tämän asian vuoksi Snapchat tarjoaa mahdollisuuden ottaa haamutila käyttöön Snapchatissa.



Kun otat Ghost-tilan käyttöön Snapchatissa, se piilottaa nykyisen sijaintisi ja säilyttää yksityisyytesi, ellet itse jaa sijaintiasi. Toisin sanoen sinun nappaa kartta sijainti näkyy vain sinulle. Joten jos et halua tehdä Snapchat-sijaintistasi julkista, tulit oikeaan paikkaan.

Tässä olen tarjonnut yksinkertaisimman tavan ottaa haamutila käyttöön Snapchatissa. Katso tarkemmin!

Sisällysluettelo

Mikä on Ghost Mode Snapchatissa?

Yksinkertaisesti sanottuna Ghost-tila on ominaisuus, jonka avulla voit piilota reaaliaikainen sijaintisi Snapchatissa kaikilta. Toisin sanoen se tekee sijainnistasi yksityisen, eikä kukaan näe sijaintiasi, edes lisätyt Snapchat-ystäväsi.

Kun jaat sijaintisi 'Tarinamme' -osiossa, kaikki voivat nähdä sijaintisi. Tämä tarkoittaa, että yksityisyytesi on avoinna yleisölle.

Snapchat iOS 14 - Kuinka ottaa käyttöön / D... Snapchat iOS 14 - Kuinka ottaa sijaintipalvelut käyttöön / poistaa ne käytöstä

Jos et halua jakaa sijaintiasi sattumalta, voit ottaa Ghost mode -ominaisuuden käyttöön.

Kuinka ottaa Ghost Mode käyttöön Snapchatissa?

Nyt, jos haluat pitää sijaintisi yksityisenä itsellesi, tässä on muutamia vaiheita haamutilan käynnistämiseksi Snapchatissa. Varmista, että käyt läpi vaihe vaiheelta, jos todella haluat onnistuneen tuloksen.

Avaa Snapchat-sovellus

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Snapchat-sovellus. Voit käyttää mitä tahansa laitetta, mutta varmista, että se voi käyttää Snapchat-sovellusta oikein. Jos käytät tällä hetkellä vanha versio , päivitä se sitten uusimpaan versioon.

Siirry Profiili-osioon

  profiiliosio

Täältä voit katsoa omasi profiilikuvake näytön vasemmassa yläkulmassa, joka on myös bitmoji-kuvake. Joten napauta nyt kuvaketta seuraavaan vaiheeseen.

Napauta Asetukset Gear-kuvaketta

  asetukset

tiikerisymboliikka unelmissa

Kun olet Profiilikuvake-osiossa, napauta sitten Asetukset Hammasrataskuvake . Kuvake sijaitsee näytön oikeassa yläkulmassa. Sieltä voit hallita kaikkia Snapchat-asetuksiasi riippumatta siitä, mitä mukautuksia haluat tehdä.

Valitse Näytä oma sijainti

  ota haamutila käyttöön snapchatissa

Etsi nyt 'Kuka voi…' -osiosta Katso Oma sijainti osio. Kun löydät sen, avaa se vaihtoehto. Täällä voit ottaa Ghost-tilan käyttöön piilottaaksesi sijaintisi kaikilta Snapchatissa.

Huomautus: Kun avaat Snapchat-sovelluksen, sijaintisi päivittyy automaattisesti. Tämä tarkoittaa, että Snapchat ei aina korjaa sijaintiasi. Kun liikut, myös sijaintisi tila muuttuu.

Ota Ghost Mode käyttöön

  ota haamutila käyttöön snapchatissa

Lopuksi valitse tai ota käyttöön Haamutila vaihtoehto. Voit myös valita aikavaihtoehdon ottaaksesi Ghost Mode -tilan käyttöön.

  ota haamutila käyttöön snapchatissa

3 tuntia: Kun valitset 3 tunnin ajan, se piilottaa reaaliaikaisen sijaintisi vain 3 tunniksi. 3 tunnin ajanjakson ylittämisen jälkeen sijaintisi aktivoidaan uudelleen.

24 tuntia: Jos aiot mennä ulos ystävien kanssa viettämään iltaa, tämä vaihtoehto on paras, jonka voit valita. Voit kytkeä sen päälle 24 tunniksi ja jaa tai ota juhlakuva niin paljon kuin haluat murehtimatta sijainnistasi. Luota minuun; kukaan ei saa tietää missä asut tällä hetkellä.

Kunnes sammutettiin: Jos sinulla ei ole suunnitelmaa jakaa sijaintiasi pitkään aikaan, siirry pois päältä -vaihtoehdolla. Jos muutat mieltäsi, voit poistaa sen käytöstä milloin tahansa. Sinun valintasi!

Mitä tapahtuu, kun otat Ghost-tilan käyttöön Snapchatissa?

Laitoitko haamutilan päälle Snapchatissa, koska ystäväsi kertoivat sinulle niin? Et tiedä, mitä sen jälkeen tapahtuu, mutta jopa sinä laitoit sen päälle. Jos näin on, niin tässä tapahtuu, kun otat haamutilan käyttöön, ei Snapchatia?

Haamutila on kuin täydellinen sijainnin yksityisyystila, joten kun kytket sen päälle se tekee nykyisestä sijaintistasi näkymätön kaikille Snapchatissa, jopa ystävillesi. Kukaan ei voi tietää, missä asut tai oleskelet juuri nyt.

Jos et kuitenkaan halua piilottaa sijaintiasi kaikilta Snapchat-ystäviltä, ​​voit myös valita tiettyjä ystäviä, joissa he voivat nähdä sijaintisi. Tämä tarkoittaa, että voit sisällyttää ja sulkea pois ystäviäsi näkemästä reaaliaikaista sijaintiasi Snapchatissa.

Tehdäksesi sen, katso tarkemmin alla!

Kuinka jakaa Snapchat-sijainnin valituille ystäville?

Jos et halua piilottaa sijaintiasi kaikilta, voit myös jakaa sen valituille ystävillesi. Näin teet sen!

  1. Mene luoksesi profiilikuvake .
      profiiliosio
  2. Napauta Asetukset ratas kuvake.
      asetukset
  3. Napauta Katso Oma sijainti vaihtoehto.
      kuka pystyy
  4. Valitse Kuka näkee sijaintini -kohdassa jokin seuraavista vaihtoehdoista:
    Ystäväni: Jos valitset tämän, vain Snapchat-ystäväsi voivat nähdä nykyisen sijaintisi, kun jaat sen.
    Ystäväni, odotan: Täällä voit sulkea pois ystävät, joille et halua jakaa sijaintiasi Snapchatissa.
    Vain nämä ystävät: Täällä voit valita rajoitetun määrän ystäviä, joiden kanssa voit jakaa sijaintisi.
      kuka voi nähdä

Kun teet tämän, sijaintisi näkyy vain valitsemillesi ystävillesi, kun olet ottanut haamutilan käyttöön.

skorpioni mies ja taurus nainen

Usein Kysytyt Kysymykset

Näyttääkö Ghost Mode viimeisimmän sijaintisi?

Sijaintisi Snapchat-kartalla vanhenee muutaman tunnin kuluessa, kun otat Ghost-tilan käyttöön. Joten periaatteessa se ei näytä viimeistä sijaintiasi.

Ottaako Snapchat automaattisesti käyttöön haamutilan?

Ei, Snapchat ei ota automaattisesti käyttöön Ghost-tilaa. Sinun on kytkettävä se päälle manuaalisesti. Oletuksena sijaintisi näkyy kaikille, joten jos et halua jakaa sijaintiasi, voit ottaa käyttöön haamutilan. Tätä varten olen esittänyt muutaman vaiheen tässä artikkelissa. Vieritä vain ylöspäin ja saat vastauksesi.

Kuinka sammutat Ghost-tilan Snapchatissa?

Jos haluat sammuttaa haamutilan Snapchatissa, se on melko yksinkertaista. Mene vain luoksesi profiili> Asetukset Gear-kuvake> Katso Oma sijainti> Poista valinta kohdasta Haamutila.

Tällä tavalla voit helposti piilottaa sijaintisi poistamalla haamutilan käytöstä. Jos muutat mielesi uudelleen ja haluat ottaa sen käyttöön, voit peruuttaa yllä olevan prosessin.

Onko Ghost Mode Snapchatissa turvallinen?

Haamutila on täydellinen tapa piilottaa sijaintisi Snapchatissa. Sinun ei tarvitse sammuttaa mobiilisijaintiasi. ota vain Ghost-tila käyttöön ja jätä loput sen tehtäväksi. Tämä on paras ominaisuus, jonka Snapchat on koskaan tarjonnut käyttäjilleen. Mutta onko Ghost Mode Snapchatissa turvallinen?

Yksinkertainen vastaus, kyllä. Snapchatin haamutila on melko turvallinen käyttää. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Poistu vain haamutilasta, jotta sijaintisi on yksityinen kaikilta Snapchatissa.

Viimeinen Sana

Nyt sijaintisi on turvassa ja piilossa, mikä tekee läsnäolostasi entistä yksityisemmän. Tästä eteenpäin Snapchat ei lähetä sijaintiasi yleisölle.

Joskus sijaintisi yksityistäminen on parasta mitä tahansa sosiaalisen median alustalla.

Selvitä Enkeli